FÖRETAG/BRF

UPPDRAG ÅT FÖRETAG/BRF

Jag har ritat förslag till trädgårdar inför försäljning av bostäder åt Skanska Nya Hem och OBOS. Jag har hållit föredrag om trädgårdsdesign och gett rådgivningar åt OBOS nyinflyttade kunder i Stretered. Jag ritar löpande förslag åt de villor som är till försäljning för Alvhem och jag har hjälpt bostads-

rätter med växtförslag och plantering. 2021 ritar jag en upplevelse- och besöksträdgård åt Råda församling.

ALVHEM MÄKLERI

Alvhem är med i tiden och förstår värdet av en trädgård som matchar huset. Jag har ett fantastiskt samarbete med Alvhem

och gör trädgårdsförslag till de villor som de har ute till försäljning. Det ger ett mervärde både för säljare och köpare.

TÖLÖ TRÄDGÅRDAR- SKANSKA NYA HEM

Skanska nya hem skulle bygga 82 nya småhus utanför Kungsbacka. Ett område som kallas Tölö Trädgårdar. Skanska ville ge sina kunder en bonus.

Alla kunder fick en färdig planerad trädgårdsritning till sitt hus. Jag fick i uppdrag att rita 2 olika stilar- Modern & Minimalistisk och Romantisk & Blommig till 3 olika hustyper. Det resulterade i 6 olika trädgårdsritningar för små trädgårdar.

SKANSKA NYA HEM

BRF I NYA HOVÅS- VÄXTHUSSTYLING

Skanska nya hem har byggt ett nytt kvarter av bostadsrätter i Nya Hovås. De bad mig skapa 2 olika stilar som de inflyttande skulle få rösta på för att bestämma vilken stil de ville ha i sitt nya växthus som är gemensam på gården. Jag byggde upp 2 minimiljöer för stilarna "Stadsnära" och "Naturnära" och rösten föll på "Naturnära". Växthuset inreddes med grönt och trä samt fylldes av tomater, meloner gurkor och zucchini under det första året. Odlingslådorna utanför odlades upp med allt från bärbuskar, grönsaker och sommarblommor.

 

BRF BÖ, GÖTEBORG

Här fanns trött växtlighet i behov av beskärning, mycket ogräs och stora partier av gräs. De boende ville ha mera blomning. Jag levererade en planteringsplan och en växtlista och projektet planterades enligt dem i september 2020 tillsammans med trädgårdsmästarkollegorna på Gröna bladverk.

 

OBOS- VÄXTPLANERING OCH BELYSNINGSPLANERING

OBOS gav mig i uppdrag att rita in växter och belysning till ett nytt bostadsområde i Lerum

Kontakta oss


Högadals Trädgårdar AB

Östgårdsliden 34

43537 Mölnlycke


0731-404741

marie@hogadalstradgardar.se

© Copyright HÖGADALS TRÄDGÅRDAR